tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post348126274376323120..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Вишновка – ликьор от вишниtilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-54796226235393853732017-09-26T22:09:57.176+03:002017-09-26T22:09:57.176+03:00Ели, предпочитам плодовете да ги консумираме в пря...Ели, предпочитам плодовете да ги консумираме в прясно състояние, но когато са в голямо количество се налага по някакъв начин да се съхранят. А направата на минимално количество ликьор тази година беше да възкреся спомен от миналото! :)<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-54207597297427857552017-09-21T11:08:37.245+03:002017-09-21T11:08:37.245+03:00Тили,
в нашия дом май вишните само за ликьор ги из...Тили,<br />в нашия дом май вишните само за ликьор ги използваме.Правим понякога и смес за компоти от вишни и череши.Аз правя и засипани на слоеве различни плодове и захар.Пак става подобно на ликьор, но без никакъв алкохол.Ползвам кафява захар.Но правя и аз като теб същия ликьор с домашна ракия.Ползвам само за десерти и торти, а понякога и за почерпки.<br />Поздрави и лека и спорна седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-26844860052054233592017-09-10T16:11:06.442+03:002017-09-10T16:11:06.442+03:00Още един съмишленик за вишните! :)
Благодаря ти з...Още един съмишленик за вишните! :) <br />Благодаря ти за оценката, Веси!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-49316057099982122212017-09-09T22:18:46.207+03:002017-09-09T22:18:46.207+03:00Страхотни снимки, Тили, и аз бих наблегнала на виш...Страхотни снимки, Тили, и аз бих наблегнала на вишните!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-39807302521248458252017-08-30T22:04:09.756+03:002017-08-30T22:04:09.756+03:00Благодаря, Кате! То аз май само за сладкиши ще го ...Благодаря, Кате! То аз май само за сладкиши ще го ползвам! :)<br />Лека вечер!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-9179253743545025892017-08-30T11:21:40.464+03:002017-08-30T11:21:40.464+03:00Прекрасно предложение. Харесвам този ликьор, с нас...Прекрасно предложение. Харесвам този ликьор, с наситен цвят и аромат. Подходящ и за сладкиши. Поздрави, Тили!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-88661818385525879472017-08-29T11:01:46.190+03:002017-08-29T11:01:46.190+03:00Благодаря!Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-22128171740500294492017-08-29T01:43:18.170+03:002017-08-29T01:43:18.170+03:00Не съм правила с круши. Предполагам, че все пак кр...Не съм правила с круши. Предполагам, че все пак крушите са били обляни с ракията и захарта. Разклатете добре буркана (шишето) отново да се облеят. Според мен няма да се развалят.tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-62619388198146720722017-08-28T16:49:52.313+03:002017-08-28T16:49:52.313+03:00Направих нещо подобно с круши, но горните плодове ...Направих нещо подобно с круши, но горните плодове не са потопени и за един ден потъмняха. Дали ще се развали?Anonymousnoreply@blogger.com