tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post582205892780399027..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Щрудел с прасковиtilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-47005652700898838772013-08-31T11:39:30.924+03:002013-08-31T11:39:30.924+03:00Живе, много е ароматен и вкусен. Ако харесвате бан...Живе, много е ароматен и вкусен. Ако харесвате баници с плодове и двата варианта ще ви допаднат.<br />Поздрави и хубави почивни дни!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-78529249760148751882013-08-31T11:36:56.193+03:002013-08-31T11:36:56.193+03:00И аз съм му хвърлила око-много ми харесват и двата...И аз съм му хвърлила око-много ми харесват и двата варианта.Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-83579858060510987322013-08-31T02:08:59.413+03:002013-08-31T02:08:59.413+03:00Ани, записала съм и твоето предложение, защото мно...Ани, записала съм и твоето предложение, защото много ми допада и в най-скоро време ще го направя!<br />А аз щруделите правя със сурови плодове. Тези дни ще кача и друг - с различни плодове. Сърдечни поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-21620070733040136392013-08-31T01:54:59.354+03:002013-08-31T01:54:59.354+03:00Знаеш колко го харесвам.Аз предварително задушавам...Знаеш колко го харесвам.Аз предварително задушавам прасковите,но явно,че и със сурови се получава страхотно!Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.com