tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post6032206397809056634..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Лютеница за мазанеtilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-5208165608615027552016-11-23T14:02:57.795+02:002016-11-23T14:02:57.795+02:00Елена, благодаря че сподели! Живот и здраве ще опи...Елена, благодаря че сподели! Живот и здраве ще опитам и твоя начин.<br />А за горелка - толкова ме е неприятен спомена, че сигурно никога вече! :)tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-40284629784726227062016-11-23T12:55:34.808+02:002016-11-23T12:55:34.808+02:00Тили,
правим лютеницата за по - лесно и бързо като...Тили,<br />правим лютеницата за по - лесно и бързо като още гореща я напълваме в малки бурканчета с винт.Запечатваме и веднага обръщаме, завиваме с одеало докато изстинат.Така се запазват без допълнителна стерилизация, която отнема и допълнително време.Но пиперките могат за по - бързо и лесно да се изпичат и с горелка.Така ги пекат някои хора по селата.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com