tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post7921145470915943118..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Сладкиш с кокосово-орехов топинг (поръска)tilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-42982620864002132332016-03-13T19:38:15.034+02:002016-03-13T19:38:15.034+02:00Веси, сервизът го донесох преди много години от ек...Веси, сервизът го донесох преди много години от екскурзия до тогавашния СССР. Типични за тях цветове.<br />Благодаря ти за милите думи!<br />Започнах с фотоапарат AGFA DC за 99 лв,но се развали и трябваше да платя за поправката цена за колкото го купих! Докато проучвах към какво да се насоча, внукът ме изненада с подарък PANASONIC DMC-FS50 (е, аз си му върнах парите,де!). Малко по-добър е от предишния. Бях се много настроила за един малко по-скъп, на промоция, с частично ръчни настройки,но ми се размина! :)tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-3315183148837327082016-03-12T21:57:46.486+02:002016-03-12T21:57:46.486+02:00Тили, чудесен е и твоя десерт. А в сервиза ми оста...Тили, чудесен е и твоя десерт. А в сервиза ми останаха очите!<br />Много си добра и в готвенето, и в снимките, и в публикациите въобще, шапка ти свалям! Интересно ми е с какъв апарат снимаш?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-3591957236164743932016-03-10T19:44:19.106+02:002016-03-10T19:44:19.106+02:00Благодаря, Мария! Успехът е в резултат на твоята п...Благодаря, Мария! Успехът е в резултат на твоята подробна рецепта и снимките, които я придружават! :)<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-14610538318970085492016-03-10T17:11:54.051+02:002016-03-10T17:11:54.051+02:00Тили, страхотен ти е станал сладкиша!!!
Много шзке...Тили, страхотен ти е станал сладкиша!!!<br />Много шзкесителни снимки!!!<br />Да ви е сладко!!!Maria Miteva-Chrristouhttp://www.mycookingbookblog.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-62079104835113641572016-03-10T16:54:06.304+02:002016-03-10T16:54:06.304+02:00Миглена, на мен също това ми направи впечатление, ...Миглена, на мен също това ми направи впечатление, че количеството на бакпулвера е доста и запитах Мария Митева. Отговорът ѝ е: "Не е необичайно рецептите със самонабухващо брашно да съдържат допълнително набухвател.<br />Рецептата е точна и всичко ще се получи добре,ако бъде изпълнена, както е дадена."<br />Относно кафеникавия цвят. Не съм се замисляла. Ванилова паста не съм употребила, защото нямам, а пакетче ванилия. Сега, като се върнах в публикацията на Мария, видях че и нейният сладкиш е с такъв цвят. Предполагам че е от повечето сода, която се съдържа в бакпулвера. Но на вкуса не се отразява.<br />Успех в направата! tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-73278341299602272192016-03-10T16:25:16.677+02:002016-03-10T16:25:16.677+02:00Здравей Тили.Чудничка рецепта но искам да оточня в...Здравей Тили.Чудничка рецепта но искам да оточня в самонабухващото брашно има 3чл бакпулвер а надоло в рецептата още 2чл бакпулвер правилно ли съм разбрала общо 5 чл бакпулвер.И да запитам от ваниловата паста ли е този леко кафеникав цвят.Поздрави МигленаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-80355937608390119372016-03-09T18:09:16.895+02:002016-03-09T18:09:16.895+02:00Докато тестото се пече се приготвя топингът, но бе...Докато тестото се пече се приготвя топингът, но без да се добавят орехите и кокосовите стърготини.<br />Като се опече тестото, се изважда от фурната. Тогава се прибавят към топинга орехите и стърготините, смесва се и тази смес се разпределя равномерно върху горещия блат и тавата се връща във фурната за 13-14 минути.<br />tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-51221429712260933182016-03-09T18:01:26.344+02:002016-03-09T18:01:26.344+02:00Вили, много се радвам, че си писала! Благодаря ти!...Вили, много се радвам, че си писала! Благодаря ти!<br />Желая ти ЗДРАВЕ!<br />Прегръдка!<br />tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-50694290612723414552016-03-09T15:07:03.976+02:002016-03-09T15:07:03.976+02:00много ми харесва десертът и бих искала да го приго...много ми харесва десертът и бих искала да го приготвя. не разбрах само за орехите и стърготините - добавят се след тези 13-14 финални минути и не се пекат, така ли?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-37750505594903539722016-03-09T11:43:58.166+02:002016-03-09T11:43:58.166+02:00Тили, не съм те забравила , мила.Редовно следя бло...Тили, не съм те забравила , мила.Редовно следя блога и групите, но не коментирам/легнала/.Гласувах за теб в Блоговодител в една от категориите.Желая ти успех!Vili Konovahttps://www.blogger.com/profile/03514454045740928765noreply@blogger.com