tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post5466319156043381191..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Яхния от карфиол tilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-11728279737584997132014-12-07T14:56:17.792+02:002014-12-07T14:56:17.792+02:00Илияна, ще са радвам ако предложението ми обогати ...Илияна, ще са радвам ако предложението ми обогати менюто ти!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-1586478470829094692014-12-06T20:34:47.698+02:002014-12-06T20:34:47.698+02:00Грабна ме от пръв поглед тази яхния, Тили! Прекрас...Грабна ме от пръв поглед тази яхния, Тили! Прекрасна е!<br />Благодаря ти за идеята.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-60916507686002628932014-12-06T14:12:03.403+02:002014-12-06T14:12:03.403+02:00Благодаря, Люси!
Хубав празник!Благодаря, Люси!<br />Хубав празник!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-16259741719929957372014-12-06T10:37:55.090+02:002014-12-06T10:37:55.090+02:00Много интересно предложение, Тили! Непременно ще о...Много интересно предложение, Тили! Непременно ще опитам! Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-7280990229328436672014-12-05T22:53:31.974+02:002014-12-05T22:53:31.974+02:00Дани, ще се радвам ако използваш и този вариант!
П...Дани, ще се радвам ако използваш и този вариант!<br />Прегръдка!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-16337351871992860562014-12-05T21:44:41.825+02:002014-12-05T21:44:41.825+02:00Бих приготвила карфиола по тази рецепта с удоволст...Бих приготвила карфиола по тази рецепта с удоволствие, Тили! Обичам го във всякакви варианти. Прегръдка! Dani Bhttps://www.blogger.com/profile/02309842102382746949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-60235445204488759532014-12-05T19:06:03.073+02:002014-12-05T19:06:03.073+02:00Благодаря, Кате! Когато я готвех си мислих за вас ...Благодаря, Кате! Когато я готвех си мислих за вас с Илияна - още едно предложение за разнообразяване на постното меню!<br />Прегръдка!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-20930818949712932662014-12-05T19:04:04.661+02:002014-12-05T19:04:04.661+02:00Гери, карфиолът е много полезен, но просто не сме ...Гери, карфиолът е много полезен, но просто не сме свикнали да го употребяваме.<br />Спокойна вечер!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-21082946801275405012014-12-05T18:55:01.816+02:002014-12-05T18:55:01.816+02:00Габи, при нас се употребява в суров вид, в туршия,...Габи, при нас се употребява в суров вид, в туршия, паниран, със млечен сос и сирене. Тази рецепта беше нещо ново. Ще опитам и с добавка на морков, целина, чушка.<br />Хубава вечер!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-10589681909200198012014-12-05T18:50:51.601+02:002014-12-05T18:50:51.601+02:00Елена, аз затова и не добавих картофи, защото се с...Елена, аз затова и не добавих картофи, защото се сетих за тях когато вече бях сложила карфиола. А за граха - зависи. На този, който имам в момента, му трябват няколко минути. Така че стана много добре. Има друг - който е по-твърд и тогава вече трябва да се сложи преди карфиола.<br />Радвам се, че се отби! Приятна петъчна вечер!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-67234815409225156262014-12-05T16:14:30.821+02:002014-12-05T16:14:30.821+02:00О, аз като я гледам очаквам да е вкусна, дори усещ...О, аз като я гледам очаквам да е вкусна, дори усещам вкуса ѝ вече, толкова неустоимо си я снимала, Тили! Страхотна рецепта, поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-43753742482406393922014-12-05T15:15:12.867+02:002014-12-05T15:15:12.867+02:00Ох, че благинка... Никога не съм опитвала нещо так...Ох, че благинка... Никога не съм опитвала нещо такова (всъщност за много малко неща ползваме карфиола), но трябва да поправя, изглежда страшно вкусно, Тили! Пък и много обичам карфиол. :)<br />Усмивки!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-48202951736482689902014-12-05T11:46:06.183+02:002014-12-05T11:46:06.183+02:00Тили, интересен вариант за яхния. Карфиол обичам м...Тили, интересен вариант за яхния. Карфиол обичам много, но до момента съм консумирала само на туршия и нищо повече. Дори и пресен не съм опитвала.<br />Ще взема да направя тази вкусотия, пък дано остана доволна като теб.<br />Усмихнат петък!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-47668916411172486092014-12-05T11:45:54.180+02:002014-12-05T11:45:54.180+02:00Не съм приготвяла яхния от карфиол, но твоето пред...Не съм приготвяла яхния от карфиол, но твоето предложение е чудесно , сега е сезонът на карфиола, освен това са и пости.Може би трябва да поставиш продуктите за яхнията в обратна последователност.Най - напред грах / картофи /, а след това - карфиол.Аз винаги ,когато приготвям карфиол го оставям твърд в средата, необходимо му е много малко време за да омекне.<br />Поздрави и приятни почивни, празнични дни !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-73046315587394117482014-12-05T10:46:22.058+02:002014-12-05T10:46:22.058+02:00Таня, ако харесваш карфиол, ще ти допадне. Аз също...Таня, ако харесваш карфиол, ще ти допадне. Аз също не очаквах да е толкова вкусна. За граха се сетих в последния момент, после ми дойде идеята за картофите, но това ще е следващият път!<br />Приятен ден!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-65922051959626241862014-12-05T10:31:04.734+02:002014-12-05T10:31:04.734+02:00Първо ме привлече вида, след това карфиола в яхния...Първо ме привлече вида, след това карфиола в яхнията и накрая огладнях рано-рано :)<br />Не съм готвила карфиол по този начин и трябва задължително да опитам, сигурна съм, че ще ми хареса! Чудесно предложение!<br />Поздрави, Тили!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.com