tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post6582098226525948725..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Фалшив бит каймакtilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-15301545651399729712015-07-11T23:13:47.724+03:002015-07-11T23:13:47.724+03:00Налице е и още как. Вече отлежава в хладилника рез...Налице е и още как. Вече отлежава в хладилника резултатът за втори път - отново приготвих. ;) Благодаря, Тили, и хубава вечер!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-74995811873522827552015-07-08T17:48:05.445+03:002015-07-08T17:48:05.445+03:00Гери, надявам се положителният резултат вече да е ...Гери, надявам се положителният резултат вече да е налице! Наистина комбинацията от двете рецепти е добра!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-56928423589180243932015-07-06T21:46:30.152+03:002015-07-06T21:46:30.152+03:00Тили, съчетах твоята рецепта с тази на Веси - http...Тили, съчетах твоята рецепта с тази на Веси - http://sladkoisoleno.blogspot.com/2013/06/blog-post_15.html. Използвах наполовина мляко и вода, но и идеята за карамел. Благодаря ви и на двете! Още по-хубаво мляко с грис се получава, доста пухкаво. Сега се охлажда, ще го видим утре как ще е - след престой в хладилника. :)<br />Поздрави и хубава вечер!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-86746946502863787942013-05-07T18:24:28.858+03:002013-05-07T18:24:28.858+03:00Албенче, благодаря! Радвам се съм те заинтригувала...Албенче, благодаря! Радвам се съм те заинтригувала със тази стара рецепта!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-92182681537086048212013-05-07T18:21:20.068+03:002013-05-07T18:21:20.068+03:00Ив, щом обичаш грис с мляко, само го разбии на пян...Ив, щом обичаш грис с мляко, само го разбии на пяна и украси по избор. Не се съмнявам че ще го поднесеш много красиво!<br />Прегръдки!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-6026861625913803122013-05-07T16:43:12.876+03:002013-05-07T16:43:12.876+03:00Тили, чудесно е, че си извор на блюда, които чакат...Тили, чудесно е, че си извор на блюда, които чакат да бъдат припомнени!<br />И аз не съм чувала за този десерт, но като любител на възродените готварски рецепти, съм впечатлена!<br />Поздравления! Хубава вечер!Албена Павловаhttp://manistaifondan.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-7986620264516826602013-05-03T22:53:13.389+03:002013-05-03T22:53:13.389+03:00За пръв път чувам и виждам такъв десерт , но много...За пръв път чувам и виждам такъв десерт , но много обичам грис с мляко и ще си направя ! Благодаря за страхотната рецепта ,Тили ! <br />Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-35505456936723265462013-05-01T18:34:12.770+03:002013-05-01T18:34:12.770+03:00Дани, винаги има първи път! Снощи се опитах да вид...Дани, винаги има първи път! Снощи се опитах да видя в една стара книга на майка ми дали я има тази рецепта и попаднах на заглавие в раздела за кремове - "Пенест крем". Оказва се същата технология, само че за друг крем! :) Нищо ново , само позабравено старо! :)<br />Сърдечни прегръдки и много хубави великденски празници!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-88527939018189403292013-05-01T18:25:28.810+03:002013-05-01T18:25:28.810+03:00Благодаря, Дани! Винаги си толкова мила в коментар...Благодаря, Дани! Винаги си толкова мила в коментарите!<br />Прегръдки и хубави великденски празници!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-51139462118001600102013-05-01T18:24:27.356+03:002013-05-01T18:24:27.356+03:00Благодаря, Гери! Щом харесваш грис, уверена съм, ч...Благодаря, Гери! Щом харесваш грис, уверена съм, че ще ти допадне предложения десерт!<br />Весели празници!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-4844531521320411992013-05-01T11:02:33.822+03:002013-05-01T11:02:33.822+03:00И аз не съм била грис на пяна :)ново като технолог...И аз не съм била грис на пяна :)ново като технология е за мен и ще пробвам !<br />Всички вариянти са красиви Тили и несъмнено вкусни !<br />Поздрав с прегръдка :)gogolinahttps://www.blogger.com/profile/04910913713293694585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-76254652618789218362013-05-01T10:08:23.176+03:002013-05-01T10:08:23.176+03:00Чудесен десерт, Тили! Никога не съм опитвала, изгл...Чудесен десерт, Тили! Никога не съм опитвала, изглежда много примамливо! А ти, каквото и да ни предложиш, съм убедена, че е много вкусно! :)<br />Прегръдки и светли празници! :)Dani Bhttps://www.blogger.com/profile/02309842102382746949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-25220465159654497902013-05-01T09:03:26.357+03:002013-05-01T09:03:26.357+03:00И аз чувам май за първи път. Ама така обичам грис,...И аз чувам май за първи път. Ама така обичам грис, че дори да не се усеща, знам, че ще го харесам. И мисля да го пробвам! Благодаря, че сподели, Тили!<br />Сърдечни поздрави и вдъхновена великденска подготовка ти желая!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-1172844483615595802013-05-01T00:33:22.872+03:002013-05-01T00:33:22.872+03:00Пепа, знам го още от майка ми. Правеше се с вода, ...Пепа, знам го още от майка ми. Правеше се с вода, по-късно вече, за по-хранително се приготвяше с прясно мляко. В детските градини не е познат. Кой ще разбива гриста на пухкав крем ! :)<br />Прегръдки и хубави празници!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-21570881736727177632013-04-30T23:46:13.310+03:002013-04-30T23:46:13.310+03:00Интересен десерт, Ина, за пръв път го чувам и вижд...Интересен десерт, Ина, за пръв път го чувам и виждам. <br />Но много примамливо изглежда :) ще трябва да го пробвам, защото нямам спомен за такъв от детската градина.<br />Поздрави и светли празници! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-73309807300574853082013-04-30T23:21:52.479+03:002013-04-30T23:21:52.479+03:00Иглика, не се усеща гриста, като се разбие! За дец...Иглика, не се усеща гриста, като се разбие! За децата е по-хранително да се приготви с прясно мляко. Опитай, без да им казваш че е грис :) С едно подходящо поднасяне съм уверена че ще го харесат! :)<br />Хубави празници и на теб!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-56542762016691509032013-04-30T22:51:20.490+03:002013-04-30T22:51:20.490+03:00Много примамливи снимки на този десерт, жалко, че...Много примамливи снимки на този десерт, жалко, че децата ми не щат да го вкусят след детската градина...Светли празнични дни!Игликаhttp://imishkova.blogspot.com/noreply@blogger.com