tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post7248826031064444614..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Пиле със сушени сини сливи и булгур tilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-35299564452432340872016-02-21T20:25:48.999+02:002016-02-21T20:25:48.999+02:00Веси, напълно познато положение!Но не се отчайвай,...Веси, напълно познато положение!Но не се отчайвай, като гледам къде от годините, къде от опитване на друго място, постепенно се променят навиците! :)<br />А такива ястия( не е като при десертите)може да се приготви и отделно 1 - 2 порции.Така че пробвай.<br />Успешна седмица!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-49728112909752190592016-02-21T00:26:57.880+02:002016-02-21T00:26:57.880+02:00Тили, на моите хора думата "булгур" им з...Тили, на моите хора думата "булгур" им звучи направо еретично:), за сините сливи пък в солено ястие - да не говорим, обаче на мен много ми допадна, ще взема да си приготвя една порция аз...veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-90974990800075127832016-02-19T16:19:01.858+02:002016-02-19T16:19:01.858+02:00Люси, надявам се да ти допадне!
Поздрави!Люси, надявам се да ти допадне!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-33688754448798714762016-02-19T16:18:02.348+02:002016-02-19T16:18:02.348+02:00Роси, разбира се че става и с ориз.
Трудно се преб...Роси, разбира се че става и с ориз.<br />Трудно се преборва консерватизма! :) :) :)<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-74340152124951639202016-02-19T16:16:09.174+02:002016-02-19T16:16:09.174+02:00Елена,булгурът като че ли отново се възвръща, във ...Елена,булгурът като че ли отново се възвръща, във връзка с все по-ширещото се желание за здравословно хранене.<br />Хубав ден!<br />tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-16214572934128662342016-02-19T14:04:27.729+02:002016-02-19T14:04:27.729+02:00Тили, обожавам комбинацията на месо и сини сливи, ...Тили, обожавам комбинацията на месо и сини сливи, но ще трябва вече да приготвя и този булгур! <br />Изглежда страхотно! <br />Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-53953521279350511692016-02-18T16:26:42.459+02:002016-02-18T16:26:42.459+02:00Веднага ме спечели,Инче,имам сини сливи и знам,че ...Веднага ме спечели,Инче,имам сини сливи и знам,че ще ми хареса сладката нотка ,която ще внесат в гозбата!Бих я направила само с булгур като теб,много го обичам,но заради домочадието ще смеся с ориз,че са едни консервативни :). Благодаря от сега за рецептата!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-64781036648493247642016-02-18T14:33:55.134+02:002016-02-18T14:33:55.134+02:00Тили,
навремето и моята баба правеше подобно ястие...Тили,<br />навремето и моята баба правеше подобно ястие.От нея съм научила много ястия - правеше и един десерт с ошав и булгур .Много вкусен ставаше и той.Навремето понеже рядко са ползвали ориз, по - скъп е бил и булгурът е бил на голяма почит.Булгурът и сухите плодове като се сварят с малко захар или мед стават чудни.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-74994446672242683672016-02-18T05:10:54.217+02:002016-02-18T05:10:54.217+02:00Бети, яхниите с дюли - с месо или без месо много с...Бети, яхниите с дюли - с месо или без месо много си ги харесвам, пък за ястията със сини сливи да не говорим! Те са от старата българска кухня, но са позабравени.<br />Прегръдки!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-42155043357572936442016-02-18T05:07:02.855+02:002016-02-18T05:07:02.855+02:00Пепа, всичко което готвиш с ориз може да замениш с...Пепа, всичко което готвиш с ориз може да замениш с булгур.<br />Наканила съм се да търся десерти с булгур. Има доста интересни.<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-12010898214466511322016-02-17T22:43:06.911+02:002016-02-17T22:43:06.911+02:00И на мен много ми харесват ястията с булгур, а от ...И на мен много ми харесват ястията с булгур, а от едната ми баба, която има Котелски корени знам яхнията с дюли и тази със сушени сливи. И разбира се ги внесох в семейството. Сега им се наслаждават месоядните. Тази комбинация с булгур не съм пробвала, и съм сигурна че ще е много вкусна, скоро ще приготвя. Благодаря, че сподели!<br />Прегръдки, мила Ина!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-22841427920570793112016-02-17T20:19:24.025+02:002016-02-17T20:19:24.025+02:00Много апетитно, Ина! Преди години баба готвеше с ...Много апетитно, Ина! Преди години баба готвеше с булгур някои ястия и сега ми липсват.... Не съм яла от много години, ще трябва да се престраша, толкова добре описваш приготвянето с него. <br />Поздрави и хубава вечер! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.com