tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post7467834480851484738..comments2024-03-02T02:07:59.091+02:00Comments on В кулинарния свят на tillia: Яхния от нахутtilliahttp://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-64090115905428124752014-02-13T14:57:45.317+02:002014-02-13T14:57:45.317+02:00Благодаря, Танче! Много е трудно, когато част от д...Благодаря, Танче! Много е трудно, когато част от домочадието не харесва нещо! И при нас го има, но се научих да не се лишавам от нови или любими неща. Иначе трябва да съм през повечето време на сандвичи или на ограничен вид ястия и естествено - мноого сладко, което при мен не върви! :)<br />Хубав ден!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-84849679037535547862014-02-13T14:53:32.488+02:002014-02-13T14:53:32.488+02:00Снеже, и за мен беше опит, по-скоро да видя реакци...Снеже, и за мен беше опит, по-скоро да видя реакцията на домашните! Важното е че останаха доволни!<br />Приятен ден!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-56002351001577729022014-02-13T14:51:47.394+02:002014-02-13T14:51:47.394+02:00Благодаря, Траянче! Определено е вкусно!
Поздрави!...Благодаря, Траянче! Определено е вкусно!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-87519359387943292342014-02-12T19:14:12.056+02:002014-02-12T19:14:12.056+02:00Разкошна рецепта,Инче.Много обичам нахут,но за съж...Разкошна рецепта,Инче.Много обичам нахут,но за съжаление домочадието не го обича и тъй да си приготвям манджичка само за мен хич не ми е сладко.Поздрави, Инче!Вкусно и сладко кулинарни рецептиhttps://www.blogger.com/profile/18146044875176084911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-14128668160126906132014-02-12T15:51:27.974+02:002014-02-12T15:51:27.974+02:00Много ми хареса рецептата, Инче! Обичам нахут, но ...Много ми хареса рецептата, Инче! Обичам нахут, но никога не съм го опитвала с джинджифил, интересно ми стана. Поздрави и хубав ден!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-64483963874410843022014-02-12T11:22:52.049+02:002014-02-12T11:22:52.049+02:00Изглежда чудесно и вкусно!Изглежда чудесно и вкусно!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-23784324508516352412014-02-12T11:01:14.825+02:002014-02-12T11:01:14.825+02:00Благодаря, Кате! Явно съм на прав път с опита! :)
...Благодаря, Кате! Явно съм на прав път с опита! :)<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-77599286266506807002014-02-12T10:59:01.522+02:002014-02-12T10:59:01.522+02:00Определено удобно се настанява в кухнята ми! :) И...Определено удобно се настанява в кухнята ми! :) Има предимство пред зрелия боб - не варя предварително в 1 - 2 води, няма проблеми със стомаха. Така че ще продължавам!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-5207958728939178472014-02-12T08:58:47.040+02:002014-02-12T08:58:47.040+02:00Тили:) знаеш ли и аз когато правя нещо с непознат ...Тили:) знаеш ли и аз когато правя нещо с непознат продукт за пръв път гледам да се доближава до някое традиционно ястие:) Страхотна е яхнията! Поздрави, мила!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-5641782961281264322014-02-12T07:33:27.671+02:002014-02-12T07:33:27.671+02:00Тили, радвам се, че си открила нахута :)
Обичам го...Тили, радвам се, че си открила нахута :)<br />Обичам го много, макар че нямам спомен у нас да сее готвил.<br />Чудесна яхния ни предлагаш, а и след като е с джинджифил....<br />Ще очаквам и другите ти предложения :)<br />Сърдечни поздрави!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-53908086953791554572014-02-12T00:10:20.378+02:002014-02-12T00:10:20.378+02:00Ирме, благодаря ти! Наистина засища. Поне в планов...Ирме, благодаря ти! Наистина засища. Поне в плановете ми е да го приготвям по различен начин! :)<br />Спокойна вечер!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-42490682415171715272014-02-12T00:01:29.246+02:002014-02-12T00:01:29.246+02:00Аз пък го помня от детството още, само дето баба г...Аз пък го помня от детството още, само дето баба го готвеше на бяла яхния, както бяла боб чорба. Казваха му с дядо "на'уть", а татко ми е разказвал, че е израснал с него. Мама не е готвила никога, а аз само хумус опитах да направя с него и много го обичам. Ина, в черната ти чиния изглежда като печен за мезе, страхотна снимка! И рецептата е чудесна - лека, вкусна и засищаща яхния се е получила!<br />Поздрави и прегръдка!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-88307869846240303172014-02-11T23:59:17.950+02:002014-02-11T23:59:17.950+02:00Благодаря ти, Гери! Днес направих и сармите на Бет...Благодаря ти, Гери! Днес направих и сармите на Бети, ще ги кача в най-скоро време.<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-29181170299920416242014-02-11T23:57:55.014+02:002014-02-11T23:57:55.014+02:00Милена, радвам се че предложението ми ти харесва. ...Милена, радвам се че предложението ми ти харесва. Извинявай, но без да искам изтрих мнението ти!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-40500876653190689542014-02-11T23:56:25.474+02:002014-02-11T23:56:25.474+02:00Милена Цветковска11 февруари 2014 г., 23:24
Инче,...Милена Цветковска11 февруари 2014 г., 23:24<br /><br />Инче, моята баба също правеше разкошна яхния от нахут. Като гледам продуктите в твоята рецепта и си спомням нейният вкус, предполагам, че точно по твоя начин го е приготвяла. Следващато ни постно ястие ще е точно това! Благодаря ти , че сподели рецептата!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-37329716750440903402014-02-11T23:54:32.135+02:002014-02-11T23:54:32.135+02:00Тили, много, много вкусно си сготвила! И аз го пре...Тили, много, много вкусно си сготвила! И аз го преоткривам все още, по-скоро откривам, и определено съм доволна. :)<br />Поздрави и лека вечер!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-24029465292897767842014-02-11T23:52:00.540+02:002014-02-11T23:52:00.540+02:00Игличе, нямам представа какви подправки вървят на ...Игличе, нямам представа какви подправки вървят на нахута и с удоволствие приемам предложения!<br />tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709570157432741142.post-72983992966375032652014-02-11T23:13:55.588+02:002014-02-11T23:13:55.588+02:00Тили, това беше бабината рецепта, без джинджифила,...Тили, това беше бабината рецепта, без джинджифила, но май дивисил слагаше, трябва да питам мама. Ще взема и аз да пробвам непременно!Игликаhttp://imishkova.blogspot.comnoreply@blogger.com