петък, 24 ноември 2017 г.

Овчарска разядка



Лесна за приготвяне и вкусна разядка.


Продукти
100 г извара
2 бр. печени зелени чушки
2 скилидки чесън
4 с.л. майонеза
1-2 с.л. орехови ядки
сол

маслини за украса
магданоз за поръсване


Приготвяне
Изварата  се посолява на вкус. Прибавя се майонезата, пасирания чесън, нарязаните на ситно чушки и едро счуканите орехови ядки. Всичко се разбърква добре.
При сервиране се поръсва със ситно нарязан магданоз и се украсява с маслини.





При използване на материали от блога, моля посочете линк към съответната публикация!

8 коментара:

  1. Чудна разрядка, Тили! Не знаех как й се казва досега! Поздрави, мила!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Люси! Запазих името както е в източника.
      Поздрави!

      Изтриване
  2. Тили, много вкусна е тази идея! Става и за мезе, и за филия :)
    Пак откривам твоите предложения и с доволство съм приложила доста от тях.
    Поздрави от мен и приятна вечер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Бени! Радвам се че с нещо съм била полезна!
      Поздрави!

      Изтриване
  3. Тили,
    чудесна и оригинална разядка с извара.Записвам си рецептата за проба.Интересно и вкусно предложение.Изварата е чудесна за разядки.
    Поздрави и лека и спорна нова седмица !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, права си - с изварата стават вкусни разядки, и не само. :)
      Лека вечер)

      Изтриване
  4. Правила съм, но с червена чушка, страхотни снимки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, с червена чушка също става. Благодаря ти! :)

      Изтриване