Лесна за
приготвяне и вкусна разядка.
Продукти
100 г извара
2 бр.
печени зелени чушки
2 скилидки
чесън
4 с.л. майонеза
1-2 с.л.
орехови ядки
сол
маслини
за украса
магданоз
за поръсване
Приготвяне
Изварата
се посолява на вкус. Прибавя се майонезата,
пасирания чесън, нарязаните на ситно чушки и едро счуканите орехови ядки.
Всичко се разбърква добре.
При
сервиране се поръсва със ситно нарязан магданоз и се украсява с маслини.
Чудна разрядка, Тили! Не знаех как й се казва досега! Поздрави, мила!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Люси! Запазих името както е в източника.
ИзтриванеПоздрави!
Тили, много вкусна е тази идея! Става и за мезе, и за филия :)
ОтговорИзтриванеПак откривам твоите предложения и с доволство съм приложила доста от тях.
Поздрави от мен и приятна вечер!
Благодаря, Бени! Радвам се че с нещо съм била полезна!
ИзтриванеПоздрави!
Тили,
ОтговорИзтриванечудесна и оригинална разядка с извара.Записвам си рецептата за проба.Интересно и вкусно предложение.Изварата е чудесна за разядки.
Поздрави и лека и спорна нова седмица !
Ели, права си - с изварата стават вкусни разядки, и не само. :)
ИзтриванеЛека вечер)
Правила съм, но с червена чушка, страхотни снимки!
ОтговорИзтриванеВеси, с червена чушка също става. Благодаря ти! :)
Изтриване